سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب سایت دکتر کرمانی: سوپی که در خانه درست می کنید همیشه از نمونه هایی که به صورت نیمه آماده و کنسرو شده فروخته می شود بهتر و سالمتر است و اما این سوپ علاوه بر اینکه بسیار سالم است بعد از امتحان کردنش باعث می شود دیگر هیچگاه به سمت سوپ های آماده نروید. شاید با خود بگویید چنین سوپ هایی فقط به درد زمانی می خورد که سرما خورده هستید اما باید بگویم این سوپ حتی وقتی مریض نیستید هم می تواند به پیشگیری از بیماری های فصل سرما کمک کند.
 
این سوپ حاوی سبزیجات بسیاری مانند هویج، اسفناج، شوید و تره است بنابراین مقدار زیادی مواد مغذی را وارد بدنتان می کند بعلاوه اینکه سبزیجات سرشار از فیبر نیز هستند. مرغ نیز یکی از منابع عالی پروتئین است و در کنار فیبر کمک می کند انرژی پایدار داشته باشید. از دیگر منابع افزایش پروتئین این سوپ تخم مرغ است که در این دستور به کار رفته.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • 5 عدد حبه سیر، خرد شده
  • 3 عدد هویج متوسط که به خوبی خرد شده باشند
  • یک عدد تره بزرگ که خوب خرد شده باشد
  • 10 فنجان آب مرغ کم نمک
  • دو سوم فنجان برنج
  • یک دوم فنجان آب لیمو تازه ( از دو عدد لیمو بزرگ )
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده
  • 4 فنجان اسفناج بدون ساقه
  • 400 گرم گوشت مرغ که به قطعات کوچک برش خورده باشد
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • مقداری فلفل سیاه برای زمان سرو ( اختیاری )

 سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید
دستور پخت:

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.
  2. به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.
  3. آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آب مرغ را به جوش بیاورید.
  4. برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.
  5. به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.
  6. در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.
  7. به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.
  8. اجازه دهید 10 دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.
  9. اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]