طرز تهیه دسر شیر و نارنگی


ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.
 
* میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • آب نارنگی: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم پودینگ:

  • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق چای خوری
  • ماست یونانی: ۲ قاشق سوپ خوری
 
دسر شیر و نارنگی، به وقت میوه های فصل 
طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه رویی:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت ۲ دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید