بستنی سوخاری؛ نوعی متفاوت از بستنی


مجله سر آشپز – سارا خسرویان: شاید کمی عجیب به نظر برسد اما باور کردنش آنچنان هم سخت نیست حتی اگر کمی بستنی هم در خانه دارید یک بار امتحانش کنید تا طعم تازه ای بچشید.

مواد مورد نیاز
 
  • بستنی وانیلی: ۱٫۵ کیلوگرم
  • شکلات توپی: ۶ عدد
  • کورن فلکس: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • روغن مایع: ۶ پیمانه
 
 طرز تهیه بستنی سوخاری
 
روش تهیه
 
۱٫ یک کاسه کوچک با قطر تقریبا ۸ سانتی متر را انتخاب کرده و داخل آن روکش نایلونی بیندازید.
۲٫ چند اسکوپ بستنی داخل آن بریزید تا کاسه با بستنی پر شود، سپس روی آن را با پشت اسکوپ صاف کنید.
۳٫ ۱ عدد شکلات در وسط آن فرو برده و یک اسکوپ دیگر بستنی روی آن بگذارید.
 
۴٫ بعد روکش را از اطراف کاسه به سمت بالا جمع کرده و بالای آن را گره بزنید تا بستنی داخل آن به صورت گرد بماند (این کار را تکرار کنید تا بستنی تمام شود).
 
۵٫ سپس گلوله های بستنی را داخل سینی چیده و حدود ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
۶٫ کورن فلکس را داخل نایلونی ریخته و به وسیله وردنه ای روی آن بکوبید تا خرد شود (یا می توانید ۱۰۰ گرم کورن فلکس خردشده، ۱۰۰ گرم بیسکوییت ساقه طلایی خردشده و ۱۰۰ گرم پودر سوخاری خردشده را با هم مخلوط کرده و از آن استفاده کنید).
۷٫ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده بزنید.
۸٫ گلوله های بستنی را از روکش نایلونی جدا کنید.
 
۹٫ بعد به ترتیب داخل کورن فلکس (خردشده)، تخم مرغ و مجدد در کورن فلکس بغلتانید (برای همه گلوله ها این کار را تکرار کنید)
۱۰٫ روغن را داخل تابه ای گرم کرده و هرکدام از گلوله ها را به مدت ۳۰ ثانیه درون آن سرخ کنید. (در حین انجام این کار چند بار آن را برگردانید تا همه قسمت های آن سرخ شود).
۱۱٫ برای سرو می توانید شکلات (ذوب شده) روی آن بریزید و با خامه تزیین کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید