طرز تهیه پیتزای اسپاگتی

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: پیتزا اسپاگتی یک غذای بسیار خوشمزه است که می توانید با پخت آن به طعم دلچسبی دست پیدا کنید.
 
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
 
  • اسپاگتی: 220 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • پودر سیر: یک چهارم ق س
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): 2 پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی خشک: یک ق چ
  • برگ ریحان خشک: یک چهارم ق چ
  • پودر آویشن: یک چهارم ق چ
  • گوجه فرنگی (پوره شده): 450 گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • سوسیس (خرد شده): 150 گرم
 پیتزای اسپاگتی
 
طرز تهیه:
 
1. تخم مرغ، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و یک پیمانه پنیر ماتزرلای رنده شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. شیر، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، پودر آویشن و گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
3. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
4. اسپاگتی را به مدت 12 دقیقه در مقداری آب، نمک و یک قاشق چای خوری روغن زیتون بپزید تا کمی نرم شود.
 
5. اسپاگتی پخته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
6. مواد را در ظرف فر از قبل چرب شده بریزید.
 
7. بقیه پنیر ماتزرلا را روی مواد پخش کنید، برش های سوسیس را روی آنها بچینید
 
8. به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید.
پیشنهاد:
 
به جای پنیر ماتزرلا می توانید از پنیر پارمزان یا چدار استفاده کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]