سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا


مجله سرآشپز – ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:

  • پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
  • آب مرغ: ۲ لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: ۳ ق س
 
طرز تهیه سوپ لبو

روش پخت:


۱٫ پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
 
۲٫ سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
۳٫ لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۴٫ آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
۵٫ با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
 
۶٫ در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.
۷٫ سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید