طرز تهیه سالاد نیسواز


مجله سرآشپز: سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.

مواد مورد نیاز:
 
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کاهو (درشت خردشده): ۱ بوته
  • سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): ۴۰۰ گرم
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): ۲۰۰ گرم
  • خیار (بدون پوست حلقه شده): ۱۷۰ گرم
  • کنسرو ماهی تن: ۲ عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته): ۲۰ عدد

مواد مورد نیاز برای سس:
 
  • سیر (رنده شده): ۱ حبه
  • خردل: ۱٫۵ ق س
  • آب لیمو ترش: ۱ ق س
  •  ریحان (خردشده): ۲ ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۲ ق س
 
طرز تهیه سالاد نیسواز 
 
روش تهیه:
 
۱٫ تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
 
۲٫ ۴ عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
 
۳٫ سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
 
۴٫ گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
 
۵٫ تخم مرغ را ۴ قاچ کرده و برای هر ظرف ۱ عدد تخم مرغ بگذارید.
 
۶٫ برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
 
۷٫ ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
 
۸٫ بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید