پیتزا سالمون و میگو، پیتزا دریایی متفاوت


وب سایت ایزی پز – نگین نورخدایی: طعم این پیتزای دریایی به خاطر سس مخصوص و خوشمزه اش، با همه پیتزاهای دریایی متفاوته.
 
مواد اولیه

  •     1 عدد خمیر پیتزا
  •     25 گرم فیله سالمون دودی
  •     20 گرم بیبی اسفناج
  •     2 حبه سیر
  •     75 گرم میگو
  •     7 گرم پنیر پارمسان
  •     7 گرم زیتون سیاه
  •     20 گرم پنیرچدار
  •     40 گرم پنیر موزارلا رنده شده
  •     0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
  •     10 گرم تخم آفتاب گردان
  •     20 میلی لیتر روغن زیتون
  •     به مقدار لازم نمک
  •     به مقدار لازم فلفل سیاه
  •   1 عدد بیبی کورن

پیتزا دریایی به همراه فیله ماهی سالمون و میگو
 
دستورپخت:

  1. مواد اولیه را بشویید. ساقه‌های درشت اسفناج را جدا کنید و باقیمانده آن‌را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه و بیبی کورن را حلقه‌ای خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. در غذا ساز، روغن زیتون، تخم آفتابگردان، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود.
  3. میگو ها را به مقداری از سس آغشته کنید.
  4. باقیمانده سس راروی نان بمالید.
  5. زیتون، بیبی کورن، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید.
  6. فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آن‌را در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. نوش جان!

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید