کوکی شکلات سفید و فندق؛ سرشار از ویتامین


ماهنامه کیک و شیرینی: این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.
 
مواد لازم:
  • جوی دوسر: ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۲۰۰ گرم
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • کره: ۲۵۰ گرم
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • چیپس شکلات سفید: یک و یک دوم پیمانه
  • فندق (خرد شده): ۲ پیمانه

 
کوکی شکلات سفید و فندق 
 
طرز تهیه:

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید