برای بچه ها کوکتل مرغ خانگی درست کنید


مجله سرآشپز: اگر فرزندان‌تان عاشق فست فود هستند و شما نمی‌خواهید که آن‌ها زیاد فست فود بخورند؛ پس خودتان دست به کار شوید و غذاهایی به شکل، شمایل و عطر و بوی غذاهای بیرون آماده کنید. کوکتل مرغ خانگی یک فست فود خوشمزه برای کودکان شماست.
 
مواد مورد نیاز
 
  • آرد (الک شده): ۴۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ ق چ
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کرده): ۲ ق س
  • روغن مایع: ۲ ق س
  • نمک: یک دوم ق چ

مواد مورد نیاز درونی
 
  • فیله مرغ (ریز خرد شده): ۱۰۰ گرم
  • پیاز (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • سس سویا: ۱ ق س
  • آرد ذرت: ۱ ق س
  • فلفل تند: ۲ عدد
  • سس کچاپ: ۱ ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
 طرز تهیه کوکتل مرغ
 
روش پخت:
 
۱. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، بعد نمک و تخم مرغ را به آن بیفزایید. بعد آن را به وسیله مفتول سیمی (همزن دستی) با هم مخلوط کنید. سپس آب، زعفران و روغن مایع را به آن افزوده و با دست آنقدر ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود. بعد با استفاده از وردنه ای آن را روی سطح صافی باز کرده و با کاتر گرد یا مربع شکل برش بزنید.
 
۲٫ برای تهیه مواد درونی؛ روغن را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. بعد فلفل دلمه ای و فیله مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ بپزد. بعد به ترتیب سس سویا، آرد ذرت، فلفل تند و سس کچاپ را افزوده و تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
 
۳. در وسط هر برش خمیر مقداری مواد درونی گذاشته و آن را از دو طرف جمع و به سمت بالا بیاورید (به صورت گل درآورید) و بالای خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم بچسبانید.
 
۴. خمیر را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده و در بشقاب بچینید. بعد با سس دلخواه تزیین کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید