از ترافل نارگیل نمی توانید فقط یکی بخورید!

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می‌شود.
 

میزان سرو: حدود 25 عدد

مواد لازم:

  • پودر نارگیل: 200 گرم
  • پودر شکر: 70 گرم
  • خامه: 100 میلی لیتر
  • کره: 70 گرم
  • شکلات شیری: 100 گرم
  • شکلات تلخ: 100 گرم

 
 از ترافل نارگیل نمی توانید فقط یکی بخورید!
 
طرز تهیه:

1. پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

 
2. کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
 
3. مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

4. سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 
5. شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

6. با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

 
7. اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]