طرز تهیه سالاد لبو و کلم

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

مجله سرآشپز – سارا خسرویان: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • کلم سفید و قرمز (خردشده): از هر کدام 1 پیمانه
  • چغندر (پخته شده): 2 عدد
  • آناناس (خردشده): یک دوم پیمانه
  •  گردو (درشت خردشده): یک چهارم پیمانه
  • هویج (درشت خردشده): 1 پیمانه
  • کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
  • ماست یونانی: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم
 
 سالاد لبو با کلم
روش تهیه

1. کلم سفید و قرمز، آناناس و گردو را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
2. هویج و کشمش را به مواد افزوده و مخلوط کنید.
3. ماست یونانی (یا سس مایونز)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را داخل کاسه ای کوچک با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و مخلوط کنید.
4. لبو را با استفاده از چاقویی ورقه ای خردکرده (یا درشت رنده شده) و به مواد اضافه و سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]