طرز تهیه بیسکویت با روکش آیسینگ

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

مجله سرآشپز – بهار اسدی: از آیسینگ برای تزئین این بیسکوییت خیلی خوشمزه استفاده کنید و در جشن تولدها سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 2 پیمانه (300 گرم)
  • کره (نرم شده): سه چهارم پیمانه (160 گرم)
  • پودر قند: 150 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
بیسکویت با روکش آیسینگ 
روش پخت:

1. وانیل و تخم مرغ (از 1 ساعت قبل در دمای محیط یا درون ظرفی حاوی آب ولرم بگذارید) را داخل کاسه ای با دور کند همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید.
 
2. بعد کره (به دمای محیط رسیده) و پودر قند را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا پوک و کش دار شود.
3. آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد افزوده و به وسیله لیسک (یا دست) مخلوط کنید تا به صورت خمیری نرم و چسبنده شود. بعد روی آن روکش نایلونی کشیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
4. با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را روی سطح صافی به صورت نازک به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و با کاتر گرد برش بزنید.
5. برش های خمیر را داخل سینی فرم که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و روی آن کاغذ روغنی انداخته شده، بچینید.
 
6. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از کمی خنک شدن از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود.
7. بیسکویت را با استفاده از آیسینگ های رنگی به دلخواه تزیین کرده و حدود 4 ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود. سپس نوش جان کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

برای تهیه آیسینگ:

 
1. 1 عدد سفیده تخم مرغ و یک هشتم قاشق چایخوری پودر تارتار (استفاده از تارتار به این علت است که پف سفیده نخوابد اگر سفیده را کاملا بزنید، سفت می شود. بنابراین دیگر نیاز به استفاده از تارتار نیست و می توانید آن را حذف کنید) را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
 
2. بعد 75 گرم پودر قند به آن افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
 
3. سپس با استفاده از رنگ های خوراکی آن را به رنگ های مختلف درآورده و درون قیف های پلاستیکی بریزید و ته آن را بپیچانید تا هوا داخل آن نشود؛ زیرا آیسینگ در مجاورت هوا خشک می شود.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]