طرز تهیه پاندکیک دورنگ

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

مجله سرآشپز – بهار اسدی: پاند کیک Pound Cake، کیکی کره ای، فشرده، مرطوب و خوش طعمه. دستور این کیک، اولین بار در اوایل قرن هجدهم میلادی نوشته شده و یکی از ابداعات محبوب تاریخ شیرینی پزی انگلستانه.

مواد مورد نیاز
 
  • آرد (الک شده): یک دوم پیمانه
  • کره: یک دوم پیمانه
  • شکر: 75 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم پیمانه
  • شیر ولرم: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
 
پاندکیک دورنگ 
 

روش پخت
 
1. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
 
2. سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.
3. شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید.
4. آرد و بیکینگ پودر را به وسیله الک به تدریج به مواد افزوده و با دور کند همزن برقی بزنید.
5. پودر کاکائو را با 1 قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، سپس آن را با نیمی از مایه کیک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
6. داخل قالب مستطیل شکل پاندکیک کاغذ روغنی انداخته، بعد به ترتیب مایه سفید رنگ و کاکائویی را درون آن بریزید (در صورت تمایل می توانید مایه کاکائویی کمتری درست کرده و آن را با استفاده از چنگال به آرامی با مایه سفید رنگ مخلوط کنید).
7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]