مینی چیزکیک خوشمزه با طعم چای سبز


ماهنامه کیک و شیرینی: در این نوع چیزکیک لزومی نداره از چای سبز خاصی استفاده کنید. این چیزکیک رو میتونید با هر مدل چای سبزی آماده کنید.

مواد لازم لایه زیرین:

  • بیسکویت اورئو (درشت پودر شده): ۱۳۵ گرم
  • کره (ذوب شده): ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه رویی:

  • پنیر خامه ای (نرم شده): ۴۵۰ گرم
  • شکر: دوسوم پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): ۲ عدد
  • پودر چای سبز: ۲ قاشق سوپ خوری
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری

مواد لازم تزیین:

  • توت فرنگی: ۱۲ عدد
  • چیپس شکلات سفید: یک پیمانه
  • خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
  • شکلات نیمه شیرین: ۱۲۰ گرم
 
مینی چیزکیک چای سبز 
طرز تهیه:

۱٫ بیسکویت اوروئی پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآیند.
 
۲٫ این خمیر را به طوری مساوی کف کاپ های قالب مافین بریزید و فشار دهید و حدود ۷ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
3. برای تهیه لایه رویی، پنیر خامه ای و شکر را با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
 
۴٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
 
۵٫ پودر چای سبز و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
 
۶٫ این مخلوط را درون کاپ ها روی لایه بیسکویت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
۷٫ سپس آنها را از فر درآورید و پس از این که کاملا خنک شدند، حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
۸٫ شکلات سفید را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) و یا در مایکروویو ذوب کنید.
۹٫ توت فرنگی ها را در شکلات سفید فرو کنید و با دقت روی چیزکیک ها قرار دهید.
۱۰٫ خامه پرچرب و شکلات نیمه شیرین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با هم مخلوط کرده، تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.
 
۱۱٫ پس از این که این مخلوط کاملا خنک شد، آن را روی توت فرنگی ها بریزید و سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید