خوراک گوشت و سبزیجات


ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: خوراک گوشت و سبزیجات، غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.

میزان سرو: ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲ ساعت

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (خردشده): ۵۰۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
  • هویج (خردشده): یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • سیب زمینی (خردشده): یک عدد
  • نخود فرنگی: یک پیمانه
  • برگ بو: ۲ الی ۳ عدد
  • ساقه کرفس (خردشده): ۲ عدد
  • آرد: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
 
 خوراک گوشت و سبزیجات
طرز تهیه:

۱٫ کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
۲٫ گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
 
۳٫ پیاز و هویج خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.
 
۴٫ رب گوجه فرنگی و سس کچاپ تند را اضافه کنید.
 
۵٫ فلفل قرمز پودرشده  را اضافه کرده و تفت دهید.
 
۷٫ آب داغ اضافه کنید، طوری که روی مواد را کاملا آب بپوشاند.
 
۸٫ پس از یک ساعت، سیب زمینی پوست کنده و خرد شده، نخود فرنگی، برگ بود و ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
 
۹٫ هنگامی که سیب زمینی ها نرم شدند، آرد را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
۱۰٫ برگ بو را خارج کنید.
 
۱۱٫ خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
۱۲٫ سپس سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید