پیش‌غذای عربی با بادمجان

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

مجله سرآشپز – سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

  • بادنجان بزرگ: 2 عدد
  • تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
  • پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
  • نعنا (خردشده): 2 ق س
  • سماق: 1 ق چ
  • زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
  • خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
  • پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 ق س
 
پیش‌غذای عربی 
روش پخت
1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.
 
2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
 
3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.
4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).
 
6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.
7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.
 
8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.
 
9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]