تیریت، غذای سنتی ترکیه


ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

مواد لازم:

  • نان باگت (بیات): یک الی ۳ عدد
  • آب قلم: ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • کره یا روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

 
مواد لازم رویه:
 
  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: ۴ الی ۵ عدد

  تیریت (غذای سنتی ترکیه ای)
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

 
۲٫ سپس آنها را ۲ الی ۳ بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.
 
۳٫ کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.
 
۴٫ رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
۵٫ مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید