پیراشکی گوشت و زیتون

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: پیراشکی یک پیش غذای ساده وخوش طعم است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • عصاره گوشت: 2 قاشق سوپ خوری
  • آرد: یک کیلوگرم
  • روغن قنادی: 500 گرم
  • ماءالشعیر: به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
  • زیتون (ریز خرد شده): 100 گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

 پیراشکی گوشت و زیتون
طرز تهیه:

1. آرد را در ظرف مناسبی الک کنید. مقداری نمک و روغن قنادی را اضافه کنید و مواد را ورز دهید. ماءالشعیر را اضافه کنید (مقدار ماءالشعیر باید به اندازه ای باشد که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد) خمیر را در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

2. خمیر را پس از ور آمدن، روی سطح کار پهن کنید و دایره هایی از آن قالب بزنید.

3. پیاز ریز خرد شده را در مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا طلایی رنگ شود. عصاره گوشت را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید، نمک و فلفل بزنید. زیتون ریز خرد شده را اضافه کنید.

روی هر یک از دایره های خمیر مقداری از مخلوط گوشت قرار دهید و آنها را تا کرده و لبه ها را محکم کنید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]