طرز تهیه نرگسی اسفناج

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که حاوی اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.
 
یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی سریع، آسون و خوشمزه است نرگسی اسفناجه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه محشرش لذت ببرین
 

مواد لازم :

  •     ۳۰۰ گرم اسفناج خام
  •     ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ
  •     ۲ حبه سیر
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

مراحل تهیه :

  1. ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با کمی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.
  2. تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.
  3. اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.
  4. وقتی پیاز سبک شد سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. کمی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پیاز طلایی بشه.
  5. حالا اسفناج پخته رو هم به سیر و پیاز سرخ شده اضافه میکینم.
  6. وقتی موادو کمی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.
  7. در نهایت تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اجازه میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ کاملا سفت نشه و عسلی بمونه …
  8. حالا نرگسی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون و ماست به عنوان چاشنی میلش کنیم … نوش جان

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]