نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • آرد: 2 کیلوگرم
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • شکر: 720 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
  • وانیل: یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • خمیرمایه: 80 گرم

مواد لازم رویه کیک:

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • گردو: به مقدار لازم
  • مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
  • دانه کنجد: به مقدار لازم
 
نان کلوچه‌ای، هم زیبا، هم خوشمزه 
طرز تهیه:
1. شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.
 
2. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
3. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
4. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.
 
5. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
 
6. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.
 
7. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
 
8. سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]