قلبی‌های عاشقانه، شیرینی شب عیدِ خانواده


ماهنامه کیک و شیرینی: این شکلات‌های قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمان‌ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • شکلات سفید: ۲۰۰ گرم
  • بیسکویت (پودرشده): ۳۰۰ گرم
  • پسته (برشته شده و پودر شده): ۱۰۰ گرم
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب: ۲ قاشق چای خوری
  • مربای زردآلو: ۳ قاشق سوپ خوری
  • خامه صبحانه: ۳ قاشق سوپ خوری
  • شکلات سیاه (آب شده): ۱۰۰ گرم
  • شکلات سیاه (آب شده اضافه): ۱۵۰ گرم
  • خرده بیسکوییت: ۱۰۰ گرم

قلبی‌های عاشقانه، شرینی شب عیدِ خانواده

طرز تهیه:

  1. شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
  2. سپس داخل یک عدد قالب ۲۰×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
  5. مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
  6. می توانید این شیرینی را به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید