تخم مرغ فو یانگ، املت آمریکایی و پنکیک چینی!


وب سایت دکتر کرمانی: تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار می گیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی مان می خورد. همانطور که گفته شد غذای ما سرشار از سبزیجات است این یعنی مقدار زیادی فیبر سیر کننده و انواع مواد مغذی. از سوی دیگر تخم مرغ را داریم که سرشار از پروتئین است بنابراین یکی دیگر از عوامل یک وعده غذایی کامل نیز وارد میدان شد، پروتئین کمک می کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

روغن کنجد نیز از چربی های سالم به حساب می آید که آن هم برای سیر ماندن مناسب است و اما وقتی به کربوهیدرات میرسیم برنج قهوه ای را داریم که حاوی کربوهیدرات های پیچیده و سالم است. تمام این تفاسیر نشان می دهد غذای امروز یک پکیج کامل برای برنامه غذایی تان است.

مواد لازم:

  • دو قاشق غذا خوری روغن کنجد، جدا
  • سه چهارم فنجان هویج که خیلی ریز خرد شده باشد در ابعاد چوب کبریت
  • یک مشت پیازچه، خیلی نازک برش خورده باشند، قسمت های سبز از سفید جدا شده باشد
  • دو فنجان بروکلی خرد شده
  • یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده
  • ۳ حبه سیر، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری سرکه برنج
  • یک و یک دوم قاشق غذا خوری سس سویا، جدا
  • ۶ عدد تخم مرغ بزرگ، مقداری هم خورده باشند
  • یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک
  • یک قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
  • ۲۲۵ گرم قارچ که برش های درشت خورده باشند
  • ۲۵۰ گرم برنج قهوه ای پخته شده
  • یک قاشق غذا خوری دانه های کنجد بو داده شده

 

تخم مرغ فویانگ با سس قارچ

روش پخت:

  1. قسمت کبابی فر را گرم کنید، سینی را در قسمت بالایی و وسط قرار دهید.
  2. یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هویج و قسمت های سفید پیازچه را اضافه کنید، ۳ دقیقه سرخ کنید. بروکلی ، زنجبیل و سیر را اضافه کنید، ۳ دقیقه دیگر بپزید. مرتب مواد را بهم بزنید. سرکه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که مایع تبخیر شود بپزید.
  3. یک و یک دوم قاشق چای خوری سس سویا را با یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و تخم مرغ ها در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با یک قاشق چوبی خوب بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید. ماهی تابه را به اطراف خم کنید تا تخم مرغ به همه مواد برسد. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ به کف ماهی تابه بچسبد به پختن ادامه دهید. ماهی تابه را در فر قرار دهید. به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که بالای غذا طلایی شد در فر نگه دارید. سپس به چهار قسمت تقسیمش کنید.
  4. آرد و آب سبزیجات را در یک کاسه ترکیب کنید سپس با همزن خوب ترکیب کنید. یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده را در ماهی تابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند بپزید. میکس ارد را به ماهی تابه اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که میکس کمی ضخیم شود بپزید. یک قاشق سس سویا باقی مانده و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید.
  5. برنج قهوه ای را که از قبل پخته اید بین چهار بشقاب تقسیم کنید. روی برنج ها ابتدا یک برش از پنککی که درست کرده اید را بگذارید و سپس یک چهارم فنجان قارچ. روی قارچها نیز از قسمت های سبز رنگ پیازچه، فلفل و کنجد بوداده بریزید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید