خوراک مرغ و سیب زمینی؛ خوشمزه بی‌دردسر

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: ما ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش های پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و … در این مطلب نیز شما را با یکی از روش های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.

میزان سرو: 3 الی 4 نفر

مواد لازم:

  • روغن: 2 قاشق سوپ خوری
    هویج (نگینی خردشده): یک عدد
    سیب زمینی (نگینی خردشده): یک عدد
    کره: 2 قاشق سوپ خوری
    پیاز (خردشده): یک عدد
    سیر (ریز خردشده): 2 حبه
    فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
    سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
    آب: یک و یک چهارم پیمانه
    ران مرغ: 600گرم
    نمک: به مقدار لازم
    پنیر چدار (رنده شده): یک چهارم پیمانه (در صورت تمایل)

خوراک مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه:

  1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
  3. ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
  4. سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
  5. سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
  6. ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
  7. در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.
  8. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
  9. سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]