با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید


ماهنامه کیک و شیرینی: سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری
  • شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۴ عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: به مقدار لازم
 
 سوفله شکلات تلخ
طرز تهیه:
۱٫ خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
 
۲٫ زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
۳٫ سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
 
۴٫ پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
۵٫ خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
 
۶٫ سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید