طرز تهیه چوروس، دونات اسپانیایی

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه
  • ماست یونانی: یک پیمانه
  • آب: 4 پیمانه
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • شکر: یک قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرو
  • چوب دارچین: یک عدد
  • جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل: 2 قاشق چای خوری
  • آرد: سه و یک دوم پیمانه
  • رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
 
چوروی سه رنگ 
طرز تهیه:
1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
2. برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
 
3. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
 
4. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.
5. نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.
 
6. پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید.
 
7. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.
8. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید.
 
9. هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
 
10. سینی را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند.
 
11. سپس روی آنها شکر بپاشید.
 
12. داخل چوروها را خالی کرده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید.
 
13. سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]