طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه


وب سایت دونفره: همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین …

مواد لازم :

  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۴ عدد بادمجان
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه یتیمچه
مراحل تهیه :

  1. ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه.
  2. پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم.
  3. وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است.
  4. باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه.
  5. حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.
  6. داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن.
  7. حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم.
  8. به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته.
  9. حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید