سوشی نوتلا و موز؛ صبحانه ای لذیذ و خوشمزه


ماهنامه سفره ایرانی: سوشی نوتلا و موز را میتوانید به راحتی در منزل تهیه و برای صبحانه میل کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
    عسل: ۲ قاشق سوپ خوری
    موز: ۴ عدد
    نان تورتیلا: ۴ عدد
    نوتلا: ۴ قاشق سوپ خوری
    توت فرنگی: یک سوم پیمانه (برای تزئین)

سوشی نوتلا و موز؛ صبحانه ای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

  1. آب پرتقال را با عسل مخلوط کنید و موزها را حدود ۱۰ دقیقه در این مخلوط قرار دهید تا مزه دار شوند.
  2. نان های تورتیلا را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
  3. سپس روی هر یک از آنها یک قاشق سوپ خوری نوتلا بمالید.
  4. روی هر یک موز قرار دهید و رول کنید.
  5. با استفاده از چاقویی تیز نان ها را به اندازه های ۲ سانتیمتر برش دهید.
  6. برش های نان را در ظرف مناسبی بچینید 
  7. روی آنها توت فرنگی خرد شده (در صورت تمایل) قرار دهید 
  8. سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید