روغن جدا کننده کیک از قالب

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب سایت سرآشپز پاپیون: توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم…این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال دارین.

مواد لازم:

  • آرد سفید (یا مخلوط آرد و پودرکاکائو)برای کیکهای تیره ۵۰ گرم
  • روغن جامد یا کره یا روغن صاف قنادی  ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم

روغن جدا کننده کیک از قالب

طرز تهیه:

  1. کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته اول با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
  2. وقتی مواد با هم مخلوط شدن،با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن و حجمشم یه مقدار بیشتر شه.
  3. روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر .
  4. اگه این روغن جدا کننده رو با کره درست کردین،داخل ظرف دردار و در فریزر قرار بدید،چون توی یخچال احتمال کپک زدنش هست.
  5. از مقدار مواد کمتری هم میتونین استفاده کنین،مثلا از هرکدوم سی گرم.

سایر نکات:

  • از این روغن برای انواع ته دیگ و مافین و کاپ کیک و انواع کیکها توی قالبهای متنوع استفاده کنین.
  • برای مالیدن روغن هم از برس میشه استفاده کرد و هم از انگشت.
  • همه جای قالبهای پر زوایا رو با دقت روغن بمالید تا کیک راحت در بیاد و جایی گیر نکنه.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

Buy Fortnite V

The sport will maintain your hand via the early tutorials, and you’ll quickly find yourself tackling missions, side quests and […]

Fortnite

The sport lets you exchange a quest per day and you can accumulate a most of three day by day […]

Redeem The 10,000 V

This bundle is available digitally, or in stores like Best Buy, so you continue to have one thing in your […]