خوراک مرغ عسلی با سس سویا و برنج

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این خوراک مرغ عسلی خوشمزه را همراه با برنج امتحان کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 900 گرم
    عسل: یک پیمانه
    سویا سس: یک سوم پیمانه
    رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
    شکر قهوه ای: یک قاشق سوپ خوری
    روغن کنجد: 2 قاشق چای خوری
    سیر (ریز خرد شده): 2 الی 3 حبه
    نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
    دانه کنجد: یک قاشق سوپ خوری
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    پیازچه (خرد شده): برای سرو (در صورت تمایل)
    برنج (پخته): برای سرو

خوراک مرغ عسلی با سس سویا و برنج

طرز تهیه:

  1. عسل، سویا سس، رب گوجه فرنگی، شکر قهوه ای، روغن کنجد و سیر ریز شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. مرغ را به این مخلوط آغشته کرده و نمک و فلفل بزنید و حدود 6 الی 8 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد.
  3. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید.
  4. حدود یک چهارم پیمانه از سس باقیمانده در ظرف را با نشاسته ذرت مخلوط کرده، دوباره به ظرف برگردانید.
  5. مرغ پخته شده را پس از خنک شدن ریش ریش کنید
  6. به سس داخل ظرف اضافه مخلوط کنید 
  7. حدود 15 الی 30 دقیقه به پخت ادامه دهید
  8. سپس مرغ را به همراه برنج سرو کنید 
  9. دانه کنجد و پیازچه ریز خرد شده روی آن بریزید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]