دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وبسایت سرآشپز پاپیون: این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

  • طالبی متوسط 1 عدد
  • پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه‏ صبحانه ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۴ قاشق سوپ خوری

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه فصل بهار و تابستان

طرز تهیه

  1. طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخم‌ها جدا كنيد.
  2. ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوط‌كن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد.
  3. پوره طالبی را در قابلمه‌ای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد.
  4. كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد.
  5. دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود.
  6. مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
  7. حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
  8. قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد.
  9. بعد از چند دقيقه وقتي تيغه‌های يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.
  10. دسر را در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد.
  11. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]