تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کباب‌های خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم
    گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم
    سینه مرغ: 4 عدد
    پیاز: 2 عدد
    زعفران (دم کرده): 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: یک عدد
    آب لیمو ترش (تازه): به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    روغن مایع: به مقدار لازم

تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!

طرز تهیه:

  1. پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
  2. گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  3. پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  4. مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
  5. این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  6. سینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
  7. سپس آنها را به ابعاد کوچ برش دهید.
  8. یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سینه های مرغ را حدود 30 دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
  10. پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید
  11. مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
  12. این کباب های خوشمزه را در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
  13. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
  14. سپس سرو کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]