پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

  • خرما: 5 عدد
    بادام (پودر شده): 50 گرم
    جوی دوسرپرک: 50 گرم
    روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم فیلینگ:

  • موز: یک عدد
    خرما: 3 عدد
    عسل: یک قاشق سوپخوری
    خامه: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

  • بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
    بادام هندی (خانم): یک قاشق سوپخوری
    فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
    تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری

پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا!

طرز تهیه:

  1. ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
  2. به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
  3. خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
  4. قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
  6. این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
  7. پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
  8. پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]