کاتمر ترکیه، با بستنی سرو میشه!

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

برترین ها – ترجمه از نسترن ریاضی: کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه ای است که شبیه باقلواست اما باقلوا نیست. این دسر خوشمزه را می توانید با بستنی نوش جان کنید.

مواد لازم:

خمیر کاتمر

  • آرد 1 کیلو
  • آب نیم لیتر
  • نمک 15 گرم

مواد داخل خمیر:

  • شیر 1 لیتر
  • آرد ایرمیک (سمولینا) 120 گرم
  • شکر 1 لیوان
  • پودر پسته 1 لیوان

برای پخت:

  • کره برای پخت کاتمر 2 قاشق غذاخوری

کاتمر

طرز تهیه:

  1. آرد الک شده را روی میز کار بریزید داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کرده و خمیر را ورز دهید.
  2. خمیر باید نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد. سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  3. خمیر هایی که به شکل گرد درآورده اید درون روغن افتاب گردان بگذارید و به مدت 12 ساعت نگهدارید.( روغن تا نصف توپک های خمیر برسد)
  4. شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید هم بزنید تا زمانیکه بپزد و حالت پودینگ به خود بگیرد،
  5. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
  6. خمیر آماده شده را بعد از 12 ساعت با وردنه باز کنید، تا مثل ورق یوفکا نازک شود . خمیر را به شکل مربع دربیاورید. روی میز کار پهن کرده شکر، پودر پسته و کرم که درست کرده بودید را وسط
  7. خمیر بمالید.
  8. از هر 4 طرف به داخل تا کنید و درون سینی که با کره چرب کرده اید بگذارید.
  9. فر را با 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کاتمر هارا به مدت 6 الی 8 دقیقه یکی یکی بپزید.
  10. بعد از پخت می توانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی ساده میل کنید. نوش جان.

نکته:

  1. هر کاتمر را جدا گانه در سینی هایی که با کره، چرب کرده اید به مدت 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
  2. به نازک بودن خمیر دقت کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]