بادمجان شکم پر، پیش غذای پر از زحمت


مجله آشپزی مثبت – حدیث کلهر: بادمجان شکم پر یک‌پیش غذای خوشمزه و مناسب برای زیبا کردن میز غذایتان است. اگر تا به حال آن را درست نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم طبق این دستور آن را تهیه کنید.

مواد لازم براي ۲  نفر

  •     4 عدد بادمجان درشت
  •     2  /1 پیمانه پنیر موتزارلا

مواد لازم جهت مایه گوشتی

  •     100 گرم گوشت چرخ‌کرده
  •     2 عدد پیاز متوسط
  •     1 پیمانه قارچ اسلایس شده
  •      2  /1 پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده
  •     به میزان لازم روغن
  •     به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
  •     به میزان لازم  آویشن و پودر سیر

مواد لازم جهت سس گوجه

  •     2 عدد گوجه‌فرنگی بزرگ
  •     3 حبه سیر خرد شده
  •     2 /1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  •     3 ق س زعفران محلول در آب
 
 بادمجان شکم پُر؛ پیش غذای پُر از زحمت
طرز تهیه:

۱ ابتدا بادمجان‌ها را با پوست خوب بشویید، سپس آنها را از طول به دوقسمت کنید. داخل شکم بادمجان را کمی خالی کرده و سپس روی سطح آن کمی نمک بریزید و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

۲ در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل، پودر سیر،آویشن و زردچوبه به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده ، مواد را خوب تفت دهید. در انتها قارچ اسلایس شده را به مواد گوشتی اضافه کرده ، به تفت دادن ادامه دهید. بعدازآنکه مواد آماده شدند، تابه را خاموش کنید.

۳ گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه سیر داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید تاپوره‌ای شکل شوند، سپس آن را در تابه با کمی روغن تفت دهید. درنهایت رب گوجه‌فرنگی و زعفران دم‌کرده را به سس اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و سس آماده شود.

۴ بادمجان‌ها را با مواد گوشتی پر کنید. بادمجان‌های پر شده را داخل تابه روی سس بچینید و با شعله کم صبر کنید تا بادمجان‌هاکاملا پخته شوند.

۵ پس از پخت، کمی پنیر موتزارلا روی بادمجان‌هابریزید و تا زمان طلایی شدن، آن را داخل فر قرار دهید. شعله بالا را روشن کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سطح بادمجان‌ها طلایی شود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید