آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب‌سایت دونفره: الان فصل تمشکه و تو جاده های شمال که بریم پشت سر هم دستفروشایی هستن که تمشک های وحشی خوشمزه و خوشرنگ رو چیدن و میفروشن. اگه ازشون تمشک خریدین به نظرم یکی از بهترین گزینه ها درست کردن یه مربای خوشمزه با اوناست. در این مطلب طرز تهیه مربای تمشک رو بهتون یاد میدم که خیلی آسون و بی دردسر و سریع هم درست میشه.

مواد لازم

  • ۵۰۰ گرم تمشک
  • ۵۰۰ گرم شکر
  • ۱ لیوان آب

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک
مراحل تهیه

1. برای تهیه این مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزیم و همشون بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل بشه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

2. حالا اجازه میدیم تا آب جوش بیاد همین که یکی دو تا قل زد کافیه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

3. بعد تمشک هامون رو داخل آب در حال جوشیدن میریزیم و اجازه میدیم حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع با هم بجوشن.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

4. در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادن و نرم شدن.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

5. حالا مخلوطمون رو از صافی رد میکنیم تا تمشک ها از آبشون جدا بشن.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

6. به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود ۱/۴ الی ۱/۳ لیوان از آبشون رو اضافه میکنیم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

7. حالا مواد رو داخل مخلوط کنیم میریزیم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

8. مخلوط کن رو چند پالس میزنیم تا تمشک هامون کاملا له بشن و یه مخلوط لطیف و کرمی شکل بدست بیاد.

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

9. به همین راحتی مارمالادمون حاضره فقط باید داخل یه ظرف در دار بریزیمش و وقتی کاملا سرد شد درش رو ببندیم و داخل یخچال نگهداریش کنیم … نوش جان

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]