رولت مرغ و ژامبون را حنما امتحان کنید

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: در این مطلب میخوایم بهتون طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون وفلفل دلمه‌ای رو بدیم که 30 دقیقه ای آماده میشه و میتونین با کاهو و سس مایونز نوش جان کنید.

مواد لازم

  • مرغ (فیله) ۶ قطعه
  • ژامبون ۱۲ ورق
  • پنیر پیتزا ۶ ورق
  • فلفل دلمه ای (قرمز و زرد) ۲ عدد
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
  • برگ بو ۳ عدد
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب پیاز ۱ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

رولت مرغ و ژامبون ساده

طرز تهیه

ابتدا فیله های مرغ را روی سطح كار قرار داده و روی آن نایلون بكشید و خوب بكوبید تا پهن شود سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را ۴۵دقیقه تا ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس ظرف را خارج كرده و سس مایونز را به ان اضافه كرده و خوب مخلوط كرده و ۴۵دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید.فلفل دلمه ای ها را نگینی كرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید.

بعد از زمان طی شده فیله های مرغ را خارج كرده و روی هركدام ۲ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید.

حال فیله را كاملا رول كنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی آن بچینید ، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون بزنید.

سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند.

سایر نکات

  1. در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری در داخل رولت استفاده كنید.
  2. بهتر است از ژامبون گوشت استفاده شود.
  3. میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا هم استفاده كنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]