طرز تهیه پلو لوبیا سفید؛ گمشده در سفره ایرانی

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

برترین ها: یکی از خواص لوبیا سفید کاهش دهندگی قند خون است، علاوه بر آن موجب کاهش فشار خون هم میشود. یکی از خواص مفید لوبیا سفید پایین بودن میزان چربی ان و بالا بودن میزان پروتئین ان است. لوبیا سفید باعث جلوگیری از بروز ناراحتی های قلبی و عروقی میشود. همچنین خاصیت درمان کنندگی در برابر بیماری یبوست را دارد.

مصرف این ماده غذایی باعث نوسازی سلولها میشود. این لوبیای مفید برای هیچ کدام از گروههای خونی ایجاد مشکل نمیکند. بدلیل اینکه لوبیا سفید دارای سدیم و پتاسیم زیادی است، با ایجاد تعادل بین این دو عنصر فشار خون و ضربان قلب را تنظیم میکند. لوبیا سفید منبع منگنز و مس است. باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد بدن میشود و از بروز سرطانهای مختلف جلوگیری میکند. لوبیا سفید باعث میشود قند به سرعت جذب خون نشود و این بدلیل وجود آنزیمی است که سبب جلوگیری از تجزیه نشاسته در روده میشود.

لوبیا سفید همچنین موجب افزایش شیر در مادران شیرده، بالا رفتن میل جنسی، درمان دردهای کمر و کلیه و سلامت ریه شده و سرفه های خشک را درمان میکند. به دلیل بالا بودن پروتئین لوبیا سفید، این ماده غذایی در درمان بیماری نقرس موثر است. ولی برای افرادی که اسید اوریک خونشان بالاست ضرر دارد. از آنجایی که لوبیا سفید نفاخ است و سبب ایجاد باد در معده و روده میشود، برای افراد مبتلا به بیماری های گوارشی مشکل ساز است. با خیساندن لوبیا سفید قبل از پخت آن و استفاده از چاشنی و ادویه در هنگام پخت آن، میتوان از نفخ آن جلوگیری کرد.

مواد لازم:

  • سیر 2 حبه
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • خرما 8 عدد
  • کشمش 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت 200 گرم
  • برنج یک ونیم پیمانه
  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری ادویه(پلویی)
  • دارچین و نمک به مقدار لازم

دستور تهیه پلو لوبیا سفید

طرز تهیه:

1. در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت داده، لوبیایی که از قبل خیسانده ایم را آبکش کرده و در روغن تفت میدهیم. سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا بپزد.  زمان پخت لوبیا دو ساعت طول میکشد. در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم.

2. در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر پیاز و دارچین تفت داده و به آن، آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا پخته شود.

3. برنج را در اب جوشانده، لوبیا را به آن اضافه کنید. سپس آنها را آبکش میکنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده تر از حالت معمول باشد.

4. سپس پوست خرما ها را گرفته، هسته آنرا جدا کرده و در روغن یا کره سرخ میکنیم.

5. کشمش را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

6. قابلمه ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته ایم با روغن چرب میکنیم. ابتدا پلو را در قابلمه ریخته و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار میدهیم. زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه میکنیم و میگذاریم برنج دم بکشد.

نکات:

ادویه پلویی مخلوطی از گلسرخ، هل کوبیده، ریشه جوز هندی، میخک کوبیده، دارچین و زیره سیاه است. حتما از شب قبل لوبیاها را خیسانده و یا یکبار آنرا بجوشانید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]