طرز تهیه سوپ زرشک
وبسایت بیتوته: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این سوپ دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
- سينه مرغ: ۳۰۰ گرم
- جعفري خردشده: ۱۵۰ گرم
- قارچ خردشده: ۱۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگي: دو قاشق سوپخوري
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
- آبليمو: سه قاشق سوپخوري
- زرشك: ۲۰۰ گرم
- پياز: يك عدد
- هويج: ۱۰۰ گرم
- سيبزميني: ۸۰ گرم
- روغن مايع: نصف پيمانه
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ زرشک :
۱٫ پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم.
۲٫ مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم.
۳٫ آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم.
۴٫ سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم.
۵٫ بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم .