آموزش کامل دستور پخت کیک هویج

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب‌سایت سرآشپز پاپیون – محبوبه خدمتی: دستور کیک هویج ساده و خوشمزه …این کیک گزینه مناسبی برای کودکانی هست که خوردن هویج خام را دوست ندارند .

مواد لازم

  • آرد: ۲ پیمانه
  • روغن: ۱.۵ پیمانه
  • شکر: ۱.۵ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • هویج رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد

کیک هویج

طرز تهیه

۱. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم.

۲. روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.

۳. تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم.

۴. حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

۵ . حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]