ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب‌سایت غذالند: در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

این ترشی در کنار غذاهای گوشتی مانند خوراک و سایر موارد سرو می شود و ترکیب جالبی را با این غذاها ایجاد می کند. زمان آماده سازی مواد ترشی نیم ساعت و زمان طبخ آن هم ۵ دقیقه است.

این ترشی پس از ۳ ساعت ماندن در یخچال می تواند استفاده شود. هر چند که می توان مدت زمان بیشتری داد تا این ترشی به خوبی جا بیفتد. استفاده از این ترشی ۳ ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال مانعی ندارد. زمانی که شما مهمان دارید یا فرصت کمی در اختیار شما است تا ترشی تهیه کنید استفاده از این ترشی سریع و راحت و خوشمزه پیشنهاد مناسبی برای شما است.

مواد لازم

  • سرکه سیب: 2 پیمانه
  • برگ بو: 3 سه عدد
  • شکر قهوه ای : ¾ 1 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز کوچک: 2 عدد
  • کدو سبز : 900 گرم

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

مراحل پخت:

1. در یک قابلمه مناسب سرکه و شکر را مخلوط کنید.

2. سپس همراه با نمک و آویشن و برگ بو روی حرارت قرار دهید و 3 دقیقه زمان بدهید تا شکر به خوبی در سرکه حل شود.

3. پیاز و کدو را به شکل حلقه حلقه برش بزنید.

4. مخلوط سرکه را روی پیاز و کدوی حلقه حلقه شده ریخته و پس از 3 ساعت قرار دادن داخل یخچال می توانید آن را سرو کنید. نوش جان!

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]