دستور تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی


وب‌سایت سرآشپزی پاپیون: در اینجا برای شما طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کیوی: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: ۱ لیوان
  • پودر هل سبز: ۱/۴ قاشق مربا خوری
  • پودر زیره سبز: ۱/۸ قاشق مربا خوری

دستور تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین

طرز تهیه

۱. ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (بسته به سفتی كیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

۲. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

۳. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکات:

  • در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
  • بهتر است بعد از آماده شدن ۲ قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید