حلوای کاسه شیرازی؛ اصیل و خوشمزه

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب سایت سر آشپز پاپیون: حلوای کاسه یکی از حلوا‌های سنتی در شهر شیراز است که زمان‌های قدیم در تمام جشن‌ها و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. شاید الان کم رونق شده باشد، ولی هنوز هم کسانی هستند که در مراسم مذهبی باید این حلوا سر سفره هایشان باشد.

حالا چرا اسم این دسر حلوای کاسه است؟ چون بعد از درست شدن این حلوا مقدار کمی از اون را برمی داشتند و به قطر چند میل به اطراف و کف یک کاسه چینی کوچک می‌کشیدند و حلوا شکل کاسه را به خودش می‌گرفته و برای هر نفر یک کاسه از این حلوا سر سفره قرار می‌دادند. پس از ذکر مختصری از تاریخچه، برئیم سراغ طرز تهیه این حلوای بسیار خوشمزه …

مواد لازم:

  • آرد برنج ۱ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۲ پیمانه
  • گلاب ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • زعفران آب کرده به مقدار لازم

حلوای کاسه (شیرازی)
طرز تهیه:

  1. ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
  2. سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم.حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد.در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
  3. ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود.حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
  4. وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
  5. برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم.اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
  6. به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه.طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.

سایر نکات:

میتوان میزان روغن را تا 1 پیمانه افزایش داد.بستگی به ذائقه ی شخصی افراد دارد.ممکن است کسی چرب تر و رقیق تر دوست داشته باشد.همچنین در تمامی مراحل هم زدن مداوم و شعله ی ملایم فراموش نشود.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]