طرز تهیه ماکارونی آشیانه‌ای درست مانند آشیانه

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وبلاگ اسنپ فود: انواع ماکارونی، پاستا و اسپاگتی، علاوه بر اینکه غذاهایی برای حفظ سلامت بیشتر ما هستند، می‌توانند گزینه‌های مناسبی هم برای خانواده‌هایی باشند که کودک یا فرد بدغذایی هم دارند. اگر عادت کنید که هربار، انواع ماکارونی را با شکل و شمایل متفاوتی آماده کنید، می‌توانید سلیقه غذایی بدغذاترین فرد خانواده‌تان را هم تامین کنید. یکی از جذاب‌ترین انواع ماکارونی، ماکارونی‌های آشیانه‌ای رنگی هستند که خیلی‌ها به دلیل اینکه نمی‌توانند آنها را دقیقا شبیه به آشیانه دربیاورند، از خیر آماده کردن این نوعِ جذاب از ماکارونی می‌گذرند.

طرز تهیه ماکارونی آشیانه‌ای درست مانند آشیانه

طرز تهیه:

1. برای تهیه ماکارونی آشیانه‌ای، کافی است که یک تابه با کف صاف و نچسب را انتخاب کنید. آشیانه‌ها را کنار به کنار هم، کف تابه بچینید؛ به طوری که هیچ فاصله‌ای بین آنها نباشد و جای تکان خوردن نداشته باشند.

2. تابه را کنار بگذارید و داخل قابلمه‌ای، حدود ۳ تا ۴ لیوان آب به همراه نمک و روغن بجوشانید. بعد از جوش آمدن آب، با ملاقه آب جوشِ نمکی و روغنی را روی آشیانه‌ها بریزید تا حدی که آب تا نصف ارتفاع آشیانه‌ها را بپوشاند. تابه را روی حرارت بگذارید و در آن را ببندید تا آب داخل تابه بجوشد و بخار آن، باعث نرم شدن زیر و روی آشیانه‌ها بشود.

3. بعد از جوش رفتن آب و باقی ماندن حدود یک ملاقه آب در تابه، روی هر کدام از آشیانه‌ها را ابتدا با مایه گوشتی و سپس با ۲ قاشق غذاخوری آب‌سس (متشکل از آب جوش، سس کچاپ و روغن زیتون) و مقداری پنیر پیتزا بپوشانید.

4. بعد از پر کردن تمام آشیانه‌ها، دوباره درِ تابه را بگذارید و اجازه دهید تا هم پنیر آب شود و هم آب کف تابه کاملا کشیده شود. شما می‌توانید از فر هم برای مرحله آخر طبخ این نوع ماکارونی کمک بگیرید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]