آموزش تهیه پلو یونانی؛ سرشار از فیبر

admin دسته‌بندی نشده

[ad_1]

وب‌سایت شور و شیرین: پلو یونانی همان طور که از اسمش پیداست مربوط به کشور یونان است.هر چند که همه می دانند پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است اما در کشور های دیگر نیز با توجه به ذائقه شان کم و بیش از غذاهای پلویی استفاده می کنند.

مواد لازم برای 4 نفر

  • سینه مرغ ۱۵۰ گرم
  • پیاز خرد کرده ۲ عدد متوسط
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • قارچ خرد کرده ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای یک دوم پیمانه
  • ذرت پخته یک دوم پیمانه
  • نخود فرنگی یک دوم پیمانه
  • زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری
  • برنج آبکش کرده ۲ پیمانه

آموزش تهیه پلو یونانی؛ سرشار از فیبر

روش تهیه

۱. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.

۲. آن‌گاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.

۳. زردچوبه، مرغ ریش ریش کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

۴. سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۵. اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابه‌لای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.

[ad_2]

شاید دوست داشته باشید:

tiêm trẻ hoá da uy tin pensilia

tiêm tăng sinh collagen là gì tiêm collagen tiêm má hóp tiêm ha trẻ hoá da tiêm trẻ hoá làn […]

سیب‌زمینی سرخ کرده در فر با حداقل روغن

[ad_1] برترین‌ها: سیب‌زمینی سرخ کرده در فر همانند سیب‌زمینی سرخ کرده در ماهیتابه یا سرخ‌کن، کاملا طلایی و سرخ شده […]

ناگت مرغ در فر خوشمز‌ه‌تر از رستوران

[ad_1] برترین‌ها: ناگت مرغ خانگی با مواد واقعی درست شده است به علاوه اینکه به جای سرخ شدن با روغن، […]